Guyon Waton – Klebus

Guyon Waton - Klebus Mp3 Download

- Klebus - Download Guyon Waton - Klebus Mp3 Song Music to your devices with 320kbps ultra high quality audio for Free at Mp3Juices. You could also find the complete lyrics of Guyon Waton - Klebus and video clip as well. All the songs provided are belong to YouTube, we do not host any single of songs and music on our site, Happy Downloading!

Guyon Waton – Klebus

Guyon Waton - Klebus Details

Title Klebus
Artist Guyon Waton
Album Klebus
Year 2022
Duration 4:58
File Size 4.55 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Download Here

Lyric of Guyon Waton - Klebus

Dalane rame atiku sepi
Angen angen tresno dibales tresno
Nyatane tresno dibales maturnuwun
Uwis nyaman sempet sayang kok malah ngilang

Meh lungo angel bertahan loro
Nyobo selalu ono meski koe raono roso
Roso sing jebul tak rasakne dewe
Kebacut sayang ngek i harapan koe milih liyane

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani

Wis dalane dadi pelarian
Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

Guyon Waton - Klebus Video:

Related Posts

Guyon Waton – Klebus
Guyon Waton – Klebus

November 8, 2022